TIEDEKAN MUU KURSSITARJONTA SYKSYLLÄ 2019

Tieteen tielle pääset teema- ja lyhytkurssien kautta! Kaikilla kursseillamme toimitaan samoin kuin tiedekerhoissa – tehdään paljon kokeita ja tutkitaan mitä tapahtuu. Ajatus löytyy havainnoiden ja havainnot muokataan ymmärrykseksi.

PIKKUTIEDEKAT – OSAKURSSIT

Pikkutiedekat -osakurssit ovat alle kouluikäisten (4-6v) omia ryhmiä, joihin lapset voivat osallistua joko yksin tai aikuisen kanssa. Pikkutiedekat-kerho koostuu kuukauden mittaisista osakursseista. Jos olet ilmoittautunut Pikkutiedekat-kerhoon, voit osallistua kaikille kevään osakursseille. Jos taas haluat mukaan vain yhdelle osakurssille, voit ilmoittautua sille alla olevasta linkistä. Kaikki Pikkutiedekat-osakurssit kokoontuvat Tiedeka-keskuksessa (Ilvestie 19, Tampere). Kokoontumisajat ovat lauantaisin klo 10-10:45 ja torstaisin klo 17:15-18:00. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa per ryhmä.

Ilmoittaudu tästä pikkutiedekat-ryhmiin ja osakursseille!

PIKKUTIEDEKAT-OSAKURSSIT SYKSYLLÄ 2019

Pikkukemistit 1, la klo 10-10:45 syyskuussa: erilaisia reaktioita, värinvaihtoja, näkymättömästä näkyvää ja kuivajäähommia

Pikkufyysikot 1, la klo 10-10:45 lokakuussa: tutustumme ilmaan, ääneen, aaltoliikkeeseen ja valoon

Pikkuinsinöörit 1, la klo 10-10:45 marraskuussa: alkeiskoneet ja erilaiset moottorit

Pikkukemistit 3, to klo 17:15-18 syyskuussa: kemian tutkimusmenetelmiä sekä paperin, muovin ja liman kemiaa

Pikkugeologit, to klo 17:15-18 lokakuussa: maapallon rakenne, kivilajit, maanjäristykset ja tulivuoret

Pikkuinsinöörit 2, to klo 17:15-18 marraskuussa: kiinnittämisen kemiaa ja fysiikkaa, rakennusaskartelua ja kolmiulotteisia muotoja.

 

JOUULUISET TIEDEASKARTELUT

Joulukuun kahtena ensimmäisenä lauantaina kokoonnutaan askartelemaan tieteentäyteisiä jouluaskarteluja. Pajassa voit tehdä oman näköisiäsi koristeita joulukuuseen, ikkunaan tai vaikkapa joulupöydän katseenvangitsijaksi! Kokoontuminen Tiedeka-keskuksessa (Ilvestie 19, Tre). Mukaan mahtuu 10 osallistujaa, hinta 10€/kerta.

Jouluiset tiedeaskartelut la 7.12. klo 10-11: koristeita kolmiulotteisista muodoista

Jouluiset tiedeaskartelut la 14.12. klo 10-11: koristeita optisin illuusioin

Ilmoittaudu tästä tiedeaskarteluihin!

 

TIEDEKAN YHTEISTYÖKUMPPANIEN KURSSIT

Tiedeka-keskuksella järjestetään kursseja ja kerhoja myös yhteistyökumppaniemme toimesta. Tarkemmat tiedot löydät yhteistyökumppaniemme nettisivuilta.

Arkkitehtuurikoulu Tiili – arkkitehtuurikurssit

Kehittyvä Eurooppa ry. – teemakurssit: Tähtitiede -kerho jatkuu jälleen elokuussa viikolla 34 uusilla aihekokonaisuuksilla. Tervetuloa mukaan uudet ja viime kauden kerholaiset!